Wonen op een levendige locatie

Op zoek naar een plek om jouw wooncarrière te beginnen of nieuw leven in te blazen? Up Living biedt jou daarvoor mooie mogelijkheden. Kies voor een eengezinswoning op Centre Court of voor een van de appartementen of studentenwoningen op de Up Living-stadscampus.


Centre Court

Het eerste deelplan binnen Up Living is af. Het bestaat uit 37 eengezinswoningen. De huizen hebben een woonoppervlak van circa 87 m2 en zijn voorzien van een tuin en een eigen parkeerplaats op een afgesloten binnenterrein.

 

Up Living-stadscampus

De stadscampus bestaat uit drie appartementencomplexen en een woontoren met studenteneenheden. Kloppend hart is de grote afgesloten binnentuin. Aan deze binnentuin komen allerlei handige voorzieningen.

 

  • Appartementen in het voormalige ziekenhuisgebouw

Van het voormalige St. Antonius Ziekenhuis blijft het kenmerkende beddenhuis behouden, een architectonisch icoon uit de jaren zestig. Dit beddenhuis verandert in een appartementencomplex met compacte wooneenheden.

 

  • Appartementen aan de rand van de campus

Het levendige binnenhof wordt aan beide kanten afgezoomd door twee gebouwen met ruimte voor compacte en middelgrote appartementen.

 

  • Studentenhuisvesting in de toren

De woontoren van circa zeventig meter hoog wordt de eyecatcher van Up Living. Deze toren vormt een nieuw baken bij de stadsentree in het westen van Utrecht. In de toren komen circa 468 woningen voor studenten. Dit zijn zelfstandige woonruimtes met een oppervlakte van circa 24 m2.

 

Lees  hier  meer over de locatie.

Up Living overzicht met nummers